Фан зона

Во преговори сме со еден ресторан во близина на салата и очекуваме вести. Идејата е на многу корисници на овој сајт да се собереме на едно место каде ќе се забавуваме пред или после натпреварите.Тоа што сопственикот на ресторанот го бара е да се знае дека секој ден ќе има луѓе таму кои нормално ќе прават порачки и кои порачки нема да се сведат само на неколку пива.

Затоа ни треба ваша помош. Пишете доколку сте во можност како ја замислувате фан зоната, колку време обично би поминувале навивачите таму, дали би било само за пијалоци или и за храна. Доколку има доволен број на посетители, сопственикот се согласи да ги намали цените на неговите понуди.

Тие што имаат искуство од претходните натпревари, нека кажат како било претходно, за да имаме некоја идеја.

Обновено: Благодарност до сите посетители на страната кои ги споделија своите искуства со нас. Би сакале да напомениме дека во Шпанија поточно Севиља, сендвичи се многу ретка појава. Ниту еден од локалите кои ги контактиравме за фан зона не сакаше да служи сендвичи. Она што го понудија е мени кое се состои од предјадење, главно јадење, еден пијалок, леб и десерт. Цената е 8 евра.

Исто така можат да се порачаат одделни порции се по 3-4 евра. Овие порции вклучуваат само едно јадење без пијалок.

Доколку сте заинтересирани ве замолуваме да не информирате најбрзо што можете.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *