Сместување

Денеска беше навистина бурен ден, навистина не очекувавме ваква силна реакција на нашата страница.  Добивме огромен број писма со пофалби и прашања. Однадред се извинуваме што не сме во можност да одговориме најбрзо. Некои посетители на сајтот кои се уште немаат обезбедено сместување,  прашуваа за можности околу сместувањето.

Доколку има и други заинтересирани за сместување, оставете податоци преку контакт формата (види најгоре на страницата, Контактирајте не) и ќе се обидиме да ви најдиме економично сместување во најкраток рок. Секоја нова информација ќе биде споделена на сајтот.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *