Прием кај Претседателот на РМ

Преземено од страницата на Претседателот Иванов:

Онаму каде што е репрезентацијата, таму е и Македонија. Вие сте идоли на младите генерации и благодарение на вас многу млади го одбрале и ќе го одберат спортот.

Капитенот на машката ракоментна репрезентација Кире Лазаров […] истакна дека ќе направат се’ достојно да ја презентираат Македонија во светот. Ќе се бориме, нема да калкулираме и се надеваме дека на крај сите ќе се радуваме на нашите успеси, истакна Лазаров.

http://www.president.gov.mk/mk/2011-06-17-09-55-07/2011-09-03-11-36-59/1840.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *