Прва средба со Битолчани

Одиме да ги пречекаме четворицата навивачи од Битола кои со сопствено возило пристигнаа дури до Севиља. Веќе се во градот!

Секоја чест за нив!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *