Навивачи за Барселона или Сарагоса

Добивме неколку писма со прашања во врска со тоа дали навивачите се организирале на некаков начин за вториот круг, како и за тоа дали имаат обезбедено карти и во кој сектор од салата. Па, ако има некој што ќе оди во Барселона, нека испрати коментар, да им помогнеме на Наце и Дивна.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>