Македонија – Чиле 30 : 28

Првата победа за момците и за Македонија!

Продолжуваме да ги охрабруваме и во останатите натпревари со истиот жар и елан!


Од Јт Тјуб страната на Кире Лазаров.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *