Локација за фан зона потврдена

Бидејќи денеска не се видовме со сите навивачи поради проблемите со пренасочувањето на авионот не бевме во можност да ги известиме за сите новини и да им ги дадеме мапите на градот и останатите брошури.

По ваше барање и договарање објавуваме дека фан зоната е најдена. Се наоѓа веднаш наспроти спортска сала и се вика Cerveceria “Las Huertas”. Улицата се вика Avenida 28 Febrero local 14/15. Утре пред натпреварот ќе ви поделиме картички со кои ќе добиете специјален попуст. Треба да ги покажите во моментот на порачување.

Утре сите да се најдеме пред салата San Pablo, 2 часа пред натпреварот за да ви ги поделиме картичките и мапите. Ве молиме споделете ја информацијава најбрзо, затоа што некои од навивачите кажаа дека немаат интернет.

Сопственикот се согласува да се пушта македонска музика и да се прославува.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>