Информација

Натпреварите во Севиља од групната фаза на Светското првенство во ракомет 2013 завршија. Им посакуваме се’ најдобро понатаму и се надеваме на добар пласман.
Сајтот продолжува да служи како информативен водич за Севиља.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>