За Македонија со срце!

Да ги поддржиме нашите момци и да им дадеме сила! Оставајте само позитивни коментари, затоа што сега ним им се најпотребни!

Ракометарите денеска и вчера прашуваа колку ќе не’ има за да ги поддржиме и мотивираме.

Oваа страница e место за поддршка, мотивација, сплотеност и македонски навивачки дух! Тоа е се’ што ни треба сега!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>