Запознај ја Севиља

После долги билатерални и трилатерални преговори :), успеавме да издејствуваме разгледувања на градот со автобуси со специјални попусти за македонските навивачи. Колку повеќе патници, толку помалку ќе чини картата по човек. Па сите заинтересирани нека пишат на мејл преку контакт формата, за да имаме претстава за колку луѓе станува збор. Првиот автобус е за во понеделник, па кој е заинтересиран, нека пиши.

Исто така, очекувајте информации и за други организирани настани, како на пример фламенко, патување со брод по Гвадалкивир, посети на музеи, исто така со специјални попусти.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *